{loadmoduleid 170}
Nasiona na kiełki fasola ADZUKI to bogate źródło białka dzięki czemu wegetarianie mogą traktować ją jako znakomitą alternatywę dla mięsa. Jej czerwono-brązowe nasiona cenione są za swoje prozdrowotne i odchudzające właściwości. Dzięki wysokiej zawartości błonnika i cennych minerałów, takich jak żelazo, magnez i cynk, wspierają metabolizm, odporność i pomagają utrzymać prawidłową wagę. Ich chrupiąca konsystencja i delikatny, lekko słodki orzechowy smak sprawiają, że są wszechstronnym dodatkiem do wielu potraw. Świetnie komponują się z daniami kuchni azjatyckiej, szczególnie z potrawami z curry oraz mogą stanowić bazę do słodkich przepisów.
PRZYGOTOWANIE KIEŁKÓW: Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 5-7 dni. Kiełkownica umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacje na stronie www.toraf.pl
Aby cieszyć się świeżymi kiełkami przez cały rok, warto użyć wygodnej kiełkownicy. Sprawdź Kiełkownicę Toraf, która ułatwi ich hodowlę i pozwoli cieszyć się domową uprawą bez zbędnego wysiłku!
EAN: 5907595508872
Od ćwierć wieku zbieramy nasiona, przechowujemy je i sprzedajemy pasjonatom ogrodnictwa.
Adres email:
toraf@toraf.pl
Nr telefonu :
+48 77 40 242 40
Zapisz się do naszego newsletter i bądź na bieżąco!