Kiełki BIO Organic – Rzeżucha

{loadmoduleid 170}

Kiełki rzeżuchy mają wyraźny ostry smak, są silnym przeciwutleniaczem. Wzmacniają organizm, poprawiają stan skóry, paznokci i włosów. Kiełki rzeżuchy działają pobudzająco
na apetyt i trawienie, obniżają poziom cukru we krwi, z tego względu polecane są
w szczególności cukrzykom. Produkt naturalny pochodzący z upraw ekologicznych nie zawiera nasion GMO. Nasiona wyhodowane bez użycia środków chemicznych i nawozów sztucznych, zgodnie z normami UE.

Przygotowanie kiełków: Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy  Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacje na stronie www.toraf.pl.

EAN:  5907595509824

Znajdź ten produkt u jednego z naszych partnerów: